Un govern mancat de la més mínima ètica

Autor:
Font: BONDIA
Publicat el: 12 de Febrer de 2015

Som a les portes de l’inici de la campanya electoral i sembla que a l’executiu li han entrat les presses per enllestir tot un seguit de qüestions que ja es podien haver engegat un cop aprovat el pressupost o, si més no, no hauria costat gaire esperar que haguessin passat les eleccions.

D’aquesta manera, i encara que sigui legal, no deixa de ser com a mínim qüestionable que s’anunciïn accions com el pla Engega quan és un programa que ja podria estar en marxa o bé podria esperar uns dies.

Es dóna la circumstància, però, que el ministre de qui depèn aquest projecte és també candidat, amb la qual cosa és inevitable pensar que algunes de les qüestions que ara es tiren endavant s’han d’avaluar amb una òptica electoralista.

De fet, avui mateix hi ha prevista una roda de premsa per anunciar el pla Renova, un altre projecte que segurament serà reivindicat en la campanya electoral per DA.

D’aquesta manera, hauria estat desitjable que aquells ministres que concorren a aquestes eleccions generals com a candidats en algunes de les llistes s’haguessin mantingut al marge, aquests dies, d’accions que poden ser vistes com un intent de mostrar que s’ha fet la feina i fer valdre aquestes fites com a èxits a través dels quals es demani el suport dels ciutadans.