SDP lloa els seus candidats perquè “són gent solidària, honesta i una mostra de la societat”

Autor: TONI SOLANELLES
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 9 de Febrer de 2015

Amb la mediàtica nutricionista Maria Josep Rosselló –membre de la llista nacional– com a mestra de cerimònies, Socialdemocràcia i Progrés va presentar ahir, a Caldea, els seus principals candidats. Començant pel candidat a cap de Govern, Víctor Naudi.

El cap de llista nacional va enaltir els seus companys de viatge. D’aventura política. “Som gent solidària”, va dir. I “honesta”.

Que, a parer seu, configuren “una candidatura plural, representativa de la societat, representativa del nostre país”.

Naudi i els primers espases territorials –Rita Sirkia (Encamp), Felip Gallardo (Ordino), Delfí Roca (Andorra la Vella), Jordi Lorente (Sant Julià) i Alba Álvarez (Escaldes) van desgranar alguns dels aspectes programàtics de la formació a partir dels seus propis interessos o trets definitoris personals.

Naudi va parlar des del redreçament de l’economia fins a la reforma de la sanitat passant per la necessària seguretat jurídica que a parer seu DA no ha garantit fins a la defensa d’un acord d’associació amb Europa.

Sirkia va fer un incís especial en quatre termes: “solidaritat, responsabilitat, progrés i transparència”.

Gallardo va parlar d’emprenedoria i Roca de medi ambient. Lorente va defensar la proximitat política i Álvarez la implicació dels joves.