Galdós acusa el comú de “desimplicar-se” de la Caveca

Autor: AGÈNCIES
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 21 d'Abril de 2014

La consellera del grup mixt al comú d’Encamp, Eluska Galdós, acusa la majoria d’haver-se deixat de banda el projecte de la urbanització la Cabeca. Al seu entendre, els actuals rectors de la corporació són, en part, responsables que s’hagi frenat.

“S’hi han desimplicat”, lamenta la consellera. Com a argument de la seva afirmació, recorda que actualment hi ha una negociació entre els propietaris que tenen terrenys dins el pla urbanístic i la societat Arbres de la Tardor, que n’és la societat explotadora. Al seu entendre, des de la corporació encampada “haurien d’ajudar a fer que aquestes converses avancessin”.

Així,hi afegeix que “estava convençuda que veuríem posar una primera pedra durant aquest mandat, ja que era possible” i, en canvi, ara veu que en l’actual situació “és molt poc probable”. I això, posa en relleu Galdós, seria una llàstima ja que tirar endavant la urbanització “significaria un fre molt important a la crisi i a l’atur a Andorra”.

Galdós també critica la política duta en matèria de promoció comercial i turística. “Penso que el nostre programa era més realista, no prometíem canvis radicals, però sí més suport als comerciants, parlàvem de més ajudes i de motivar-los per tal que s’instal·lessin a la parròquia”, afirma la consellera de la minoria, que remarca que entén que la majoria “no ha fet res”.

Galdós defensa que “és imperatiu protegir les persones que s’atreveixen a obrir un comerç a Encamp, perquè encara n’hi ha, i se les ha d’ajudar a fer que no tanquin”.