SDP troba un “escàndol” l’afer relatiu a les dades de visitants

Autor: JULIÀ RODRÍGUEZ
Font: BONDIA
Publicat el: 31 de Gener de 2014

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) considera un “escàndol” la retirada de la nota de premsa del departament d’Estadística relativa al nombre de visitants del desembre. Així ho va dir ahir el president de la formació, Víctor Naudi, segons el qual es demostra una vegada més que el Govern treballa “des de la improvisació, com en altres qüestions, i va amb una sabata i una espardenya”.

El partit troba que “no és seriós” que s’actuï d’aquesta manera amb la intenció de “camuflar” la baixada de visitants, ja que aquestes dades són una eina bàsica per als professionals i, a més, creuen que s’està donant una mala imatge també de cara a l’exterior.

Més enllà d’aquest incident, SDP troba que el Govern “no té projecte turístic ni de país” i que no ha avançat en qüestions importants en aquest àmbit, com per exemple la revisió de la classificació hotelera. “Han passat tres anys de legislatura i no s’ha avançat pel que fa a la classificació hotelera, tot i que és una demanda del sector”, va assenyalar Delfí Roca, membre de la comissió de política nacional. SDP aposta també, segons Roca, per una participació i implicació més gran de les empreses privades a l’hora de definir la política turística “perquè Andorra Turisme no sigui un pou sense fons al qual van molts diners sense que hi hagi cap transparència”.

D’altra banda, Naudi creu que el projecte per fer una font de colors al riu només és “vendre fum” i va opinar que una proposta d’aquest tipus s’ha d’anunciar amb temps.