Comunicat de premsa relatiu a les esmenes al projecte de llei de l’INAF

Autor:
Font:
Publicat el: 10 d'Abril de 2013

logo-gps-consell.JPG

El Grup parlamentari socialdemòcrata ha presentat un total de divuit esmenes al projecte de llei de l’Institut Nacional Andorrà de Finances

El president del Grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu ha entrat aquest matí al Registre del Consell General divuit esmenes a l’articulat del “Projecte de llei de l’Institut Nacional Andorrà de Finances”. 

Amb aquestes esmenes els socialdemòcrates busquen reforçar l’INAF com autoritat financera pública. 

Dues esmenes (la Primera i la Cinquena) remarquen que l’INAF ha de vetllar per la reputació del sistema financer andorrà. 

D’altra banda es vol reduir de tres a dos els períodes de sis anys durant els quals una persona pot ser nomenada com a membre del Consell d’Administració de l’INAF (Esmena sisena).

Els socialdemòcrates també volem reforçar la prohibició als membres del Consell d’Administració de mantenir cap relació financera, comercial o laboral amb les entitats del sistema financer andorrà (Esmenes setena i vuitena).

Una altra esmena, la onzena, va destinada a fixar una edat màxima (70 anys) a l’exercici de funcions de direcció a l’INAF. 

S’han fet també esmenes tècniques i de correcció d’errors formals.

 (S’acompanya còpia de les esmenes entrada al Registre del Consell General el 10 d’abril del 2013 amb el núm. 0232)

 Andorra la Vella, 10 d’abril del 2013