Comunicat de premsa relatiu a la demanda d’informació que ha fet Mariona González dels estudis de la CASS sobre les prestacions per jubilació

Autor:
Font:
Publicat el: 21 d'Octubre de 2012

logo-gps-consell.JPG

La consellera general Mariona González demana més informació dels estudis de la CASS sobre les prestacions per jubilació

El Grup parlamentari socialdemòcrata vol rebre un nou estudi encomanat per la CASS a uns assessors espanyols

La consellera general socialdemòcrata Mariona González va formular dimecres passat una nova demanda d’informació, d’acord amb les facultats que atorga als parlamentaris l’article 5 del Reglament del Consell General.

Concretament la consellera general socialdemòcrata reclama que el Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social li faci arribar còpia de l’informe “Las prestaciones económicas reconocidas en el ámbito de la Seguridad Social de Andorra: análisis de las prestaciones por jubilación. Situación actual, problemática y propuestas alternativas.”, els autors del qual són Alicia De las Heras Camino i José Antonio Panizo Robles.

Una altra vegada els socialdemòcrates volen deixar en evidència la contradicció entre les actuacions del govern de DA i els seus discursos.

Pretenen voler buscar encara un acord amb els socialdemòcrates en relació a la reforma de la CASS però amaguen informes que haurien d’haver tramès al Consell General sense que calgués al Grup parlamentari socialdemòcrata haver-ho de reclamar en l’exercici de la seva activitat de control al Govern.

 (S’acompanya còpia de la demanda d’informació entrada al Registre del Consell General el 16 d’octubre del 2012 amb el núm. 0892)

Andorra la Vella, 21 d’octubre del 2012