Comunicat de premsa relatiu a la pregunta i la demanda d’informació presentades per Mariona González sobre les pensions compromeses amb els funcionaris

Autor:
Font:
Publicat el: 20 de Maig de 2012

logo-gps-consell.JPG

Els socialdemòcrates interpel·len al Govern en relació a la jubilació a la Funció Pública

La consellera general Mariona González vol conèixer l’estudi actuarial sobre les pensions dels funcionaris

La consellera general socialdemòcrata Mariona González Reolit ha formulat una demanda d’informació, emparada en l’article 5 del Reglament del Consell General, amb la finalitat que el Govern li faciliti còpia de l’estudi actuarial sobre les pensions compromeses per l’administració general amb els funcionaris.

Paral·lelament la consellera socialdemòcrata ha plantejat també dues preguntes al Govern per a conèixer:

–       Qui ha estat l’autor o autors d’aquell estudi actuarial i

–       Quin ha estat l’import d’aquell estudi actuarial.

Les preguntes hauran de ser respostes per escrit.

Aquestes iniciatives de control de l’acció del govern de DA presentades per la consellera Mariona González s’inscriuen en la línia de preocupació del Grup parlamentari socialdemòcrata davant de l’absència d’una política positiva del govern de DA en relació a la funció pública.

En aquest àmbit el govern de DA és un clar continuador de les polítiques neoliberals iniciades pel govern d’Albert Pintat en la legislatura 2005-2009 quan, sota l’orientació del ministre de Finances, Ferran Mirapeix, es va desfermar una primera gran ofensiva per a desmantellar la mútua dels funcionaris.

(S’acompanya còpia de la demanda d’informació i de les preguntes, entrades respectivament al Registre del Consell General el dia 16 de maig del 2012, núm. 0451 i 0450)

Andorra la Vella, 20 de maig del 2012