Bartumeu no està sorprès pel criteri de Govern

Autor:
Font:
Publicat el: 27 d'Abril de 2008

El Periodic d'Andorra 

J.V.

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, no es va mostrar massa sorprès pel criteri que va emetre el Govern sobre la seva la Proposició de llei d’independència i qualitat de la radiodifusió i la televisió públiques.

En aquest sentit, el polític de la capital va destacar que no li havia suposat “cap sorpresa, perquè estem en una situació d’escarni a la llibertat i al pluralisme en els informatius de la televisió. És normal que Pintat vulgui mantenir aquesta situació”.

A més, Bartumeu va afegir-hi que “que aquell que es va proclamar amo i patró dels mitjans audiovisuals públics vulgui defensar la seva pretesa propietat no és cap sorpresa per nosaltres”.

Cal destacar que el text publicat pel butlletí del Consell General destaca que la configuració del Consell d’Administració que es proposa “alentirà i farà més difícil l’acció de la direcció general, tal com passava amb la Junta de Govern de l’ORTA”. D’altra banda, es ressalta que l’eliminació del Consell Andorrà de l’Audiovisual i el trasllat de les seves competències al Consell d’Administració de l’RTVASA es fa “sense dotar aquest darrer d’altres competències imprescindibles per a una acció eficient”.

pdf3.jpg