El PS té dubtes sobre la campanya ‘Vine a Andorra’

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 8 de Febrer de 2012

El conseller general socialdemòcrata, David Rios, ha entrat a la Sindicatura una demanda d’informació i un seguit de preguntes que han de rebre resposta escrita relacionades amb l’empresa que gestiona la plataforma de reserves en línia de la campanya d’hivern d’Andorra Turisme, Vine a Andorra.

Els socialdemòcrates assenyalen en un comunicat que la demanda d’informació i les preguntes corresponents van adreçades a saber els motius que han fet decidir a Andorra Turisme la tria d’aquesta empresa «bandejant altres empreses existents a Andorra que ofereixen plataformes similars». A més, també es vol conèixer el cost econòmic de l’adaptació i de l’ús de la plataforma d’Hotelopia –amb domicili social a Palma de Mallorca–. Més concretament, les preguntes van encaminades a saber quants hotels d’Andorra estan inclosos dins de la plataforma de reserves d’Hotelopia; quin ha estat el cost d’adaptar la plataforma de reserves a la pàgina web de la campanya; quin és el cost d’utilitzar la plataforma de reserves durant la campanya; quines són les comissions que percep Hotelopia, si és que n’hi ha; i quina durada té el contracte que permet fer ús de la central de reserves d’Hotelopia.

D’altra banda, els socialdemòcrates han demanat al Govern el contracte signat entre Andorra Turisme i Hotelopia S.L.U, així com l’informe comparatiu de plataformes de reserva (si existeix) elaborat per Andorra Turisme que «demostra que la plataforma de l’empresa Hotelopia S.L.U. és la que millor s’adapta econòmica i funcionalment a les necessitats de la campanya d’hivern just married».

pdf3.jpg