Rios demana al Govern com promocionarà la Copa del Món

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 19 de Gener de 2012

El conseller general David Rios del Grup Parlamentari Socialdemòcrata (GPS) va entrar ahir a sindicatura tres preguntes sobre les accions promocionals de Govern i d’Andorra Turisme relacionades amb la copa del món d’esquí.
Com és sabut els dies 11 i 12 de febrer es disputarà a GrandValira la copa de món femenina d’esquí. Segons el comunicat del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, s’espera una gran afluència de visitants relacionats directament amb l’esdeveniment (personal dels diferents equips, tècnics, periodistes i seguidors) mentre duri la competició.

Ja s’està desenvolupant una campanya de promoció directament relacionada amb l’esdeveniment promoguda per GrandValira, per la qual cosa, les preguntes de Rios van enfocades a saber si hi ha prevista alguna altra campanya paral·lela promoguda per Andorra Turisme per atraure nous visitants i per promocionar Andorra aprofitant aquest esdeveniment.

Tot i que Andorra Turisme és partner institucional de l’esdeveniment, el Grup Parlamentari Socialdemòcrata «pregunta al Govern si ha previst, el Govern o Andorra Turisme, algun tipus de campanya de promoció paral·lela a la del propi campionat del món i destinada als visitants relacionats directament amb l’esdeveniment (personal dels diferents equips, tècnics, periodistes, i seguidors».

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata afegia al comunicat explicatiu de les seves demandes que «també es vol saber si el Govern o Andorra Turisme han preparat algun tipus de campanya de promoció paral·lela a la del propi campionat del món per atreure visitants a Andorra específicament abans, durant o després de l’esdeveniment».

pdf3.jpg