La competència fiscal centra la reunió del PS a Basilea

Autor:
Font:
Publicat el: 2 de Març de 2008

el Periodic 

El Periòdic

La competència fiscal internacional va ser l’eix central de la reunió que van mantenir ahir a Basilea el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, i la presidenta del PS, Mariona González, amb representants del Partit Socialista suís. 

Així, segons informa el servei de premsa dels socialdemòcrates, Bartumeu i González es van reunir amb Carlo Somarruga, diputat de Ginebra i membre de la comissió de política exterior del Consell Nacional (Parlament) de la Confederació Helvètica, Peter Hug, secretari internacional dels socialistes suïssos i Walter Suter, representant de la citada formació al partit dels socialistes europeus. D’aquesta manera, durant la reunió bilateral, a banda d’analitzar les relacions de tots dos països amb la Unió Europea (UE), les dues delegacions van coincidir a considerar que cal posar límits a l’evasió fiscal mundial. I és que el líder de l’Alternativa i la política massanenca van viatjar a Basilea per assistir al congrés extraordinari del seu partit homòleg a Suïssa.

VISITA DELS SOCIALISTES LUSOS// D’altra banda, la delegació andorrana va coincidir amb representants del Partit Socialista portuguès (com ara Paulo Pisco, responsable de les relacions internacionals) i es va preparar la visita que faran els socialistes lusos a Andorra abans de l’estiu.

pdf3.jpg