39 accions per continuar el camí cap al futur

Autor:
Font:
Publicat el: 1 d'Abril de 2011

El tríptic es distribueix a partir d’avui a les llars del Principat i sintetitza el programa electoral amb les 39 raons per votar socialdemòcrata. En una nova edició dels “Esmorzars amb Jaume Bartumeu”, el candidat ha presentat un document que des d’avui s’està distribuint a les llars del Principat.

AQUÍ US PODEU DESCARREGAR EL TRÍPTIC AMB LES 39 ACCIONS

Són accions, segons ha explicat Jaume Bartumeu, per continuar el camí cap al futur, perquè els ciutadans puguin votar en ple convenciment socialdemòcrata i puguin votar totes les candidatures -nacional i territorials- d’AraFutur. El candidat ha exposat que moltes iniciatives ja estan engegades i cal continuar en aquest matí, ja que responen a les motivacions del programa de govern socialdemòcrata.

Les tres darreres raons per votar socialdemòcrata (37, 38 i 39) són les que Jaume Bartumeu ha explicat que convé situar en la perspectiva més immediata: la ratificació de l’acord monetari -per reforçar la credibilitat internacional, la qualitat i la competitivitat del sistema financer andorrà, augmentant alhora les garanties per als dipositants i clients dels bancs-; la negociació amb la Comissió Europea per trobar la millor manera per embrancar Andorra a Europa -que permetrà als empresaris i professionals nacionals tenir accés al mercat comunitari amb bones condicions-; i la reafirmació, tal com s’ha fet els darrers 20 mesos, que s’han de donar garanties als ciutadans que es treballa amb els principis d’un Estat de dret.