Visca l’Alternativa, Visca Andorra!

Autor:
Font:
Publicat el: 30 de Novembre de 2007

Companyes i companys,

Amics i amigues,

Vam començar aquí mateix la campanya fa 15 dies. Avui la tanquem. Cansants i contents. Molt contents.

Hem pujat i baixat moltes escales. Hem fet trobades, converses, reunions, entrevistes i declaracions. I hem demostrat que l’Alternativa és la força que creix. A totes les parròquies!!!

Ho he dit aquests dies a totes les reunions públiques que he tingut el privilegi de participar: L’Alternativa creix perquè la gent se la creu i la comparteix.

Quan vam començar la campanya us deia que el partit liberal tenia problemes per donar la cara en positiu.

Ara ja hem vist fins on arriba la davallada. El procediment d’acudir a buscar el vot de la por indica que aquell que l’utilitza està desesperat i sap que no disposa de propostes en positiu, sap que la victòria se li escapa.

Nosaltres que creiem, que pensem, que estem convençuts, que podem guanyar amb el nostre projecte, ens hem dedicat a explicar-lo. Això és el que han estat fent tots els nostres candidats: explicar i argumentar propostes. I defensar valors.

Gràcies de tot cor a totes les candidates i a tots els candidats, als de Renovació Democràtica, als del GUPI, als independents i als del PS.

Fa quinze dies us deia que éreu els portadors d’una gran esperança. Podeu estar segurs que hem avançat molt per fer-la realitat.

Durant aquests quinze dies hem fet un salt endavant per l’Andorra de les persones, per l’Andorra de la gent, per acabar amb l’Andorra a dues velocitats.

Diumenge serà un gran dia per Andorra.

Gràcies pel vostre treball.

Gràcies pel vostre sacrifici i sobretot gràcies per la vostra il·lusió.

VISCA L’ALTERNATIVA!

VISCA ANDORRA!