Ubach diu que el poble pateix de la mala política liberal

Autor:
Font:
Publicat el: 21 de Novembre de 2007

bondia_miniatura.jpg  

Redacció 

El secretari general de la Unió Sindical d’Andorra (USdA), Gabriel Ubach, va declarar ahir que la seva organització estava “profundament preocupada per la situació que es viu actualment a Andorra” pel que fa als temes socials i laborals.

Ubach va lamentar que “la ciutadania estigui pagant els plats trencats de la política liberal” respecte a aquests temes.

El sindicalista va fer aquestes declaracions a la sortida de la reunió que va mantenir ahir a la tarda amb el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu. Ubach també li va transmetre les males relacions que existeixen en aquests moments entre el PLA i el món sindical, sobretot pel que fa als projectes de llei pendents des de fa temps. Un altre dels temes tractats durant la reunió va ser la dimissió sobtada del secretari d’Estat de Funció Pública, Jacint Risco.

Per la seva banda, el líder socialdemòcrata va reiterar a Gabriel Ubach el compromís de la seva formació de promoure la llei de llibertats sindicals abans de final d’any.

TROBADA A BRUSSEL·LES

El secretari general de l’USdA va avançar que el pròxim 6 de desembre tenen prevista una trobada a Brussel·les amb el gabinet jurídic de la CES per avaluar els textos dels avantprojectes de llei d’higiene i seguretat en el treball i de llibertats sindicals.

Els responsables de la Unió Sindical d’Andorra preveuen que ben aviat es pugui celebrar una trobada d’aquesta organització europea al Principat.

pdf.jpg