El Govern farà una borsa de treball per a universitaris

Autor:
Font: El Periòdic d'Andorra
Publicat el: 27 d'Agost de 2010

El secretari d’Estat d’Ensenyament Superior i Recerca, Joan Marc Miralles, va explicar ahir que el Govern està preparant una borsa de treball d’estudiants universitaris que s’estan a l’estranger per tal que les empreses del país els puguin captar mentre encara estan estudiant i, d’aquesta manera, els joves puguin preparar un retorn planificat cap a Andorra.

La base  de dades, que ja existia però que ara se sistematitzarà, s’incorporarà a la borsa de treball del Servei d’Ocupació i es preveu que pugui estar enllestida durant el 2011, tot i que depèn de la disponibilitat pressupostària. Miralles va fer aquestes declaracions durant el lliurament dels Premis Nacionals a l’Estudi, que va tenir lloc ahir, a la Casa Rull. Tal com recollia l’ANA, les estudiants amb el millor expedient acadèmic d’aquest curs han estat Mònica Bergés, del sistema andorrà, Mercedes Gonzàlez, del sistema espanyol, i Cristina Nogué, del sistema francès.

Miralles va explicar que la base de dades és una de les accions per facilitar el retorn del talent proposades des de les taules de desenvolupament econòmic. Fins ara, era l’Institut d’Estudis Andorrans qui demanava als estudiants les dades de contacte.

pdf3.jpg