40 representants de 28 països, al seminari del Moneyval

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 13 de Juliol de 2010

El Centre de Congressos acull, des d’ahir al matí, el seminari de formació per a avaluadors del Moneyval, l’organisme que supervisa que els membres del Consell d’Europa apliquin mesures contra el blanqueig de diners i el finançament del terrorisme.

En la formació participen una quarantena de representants dels 28 països membres permanents del Moneyval, entre els quals Andorra, i els dos membres temporals, que actualment són Àustria i el Regne Unit.

El seminari, organitzat per la Unitat d’Intel·ligència Financera d’Andorra i el Moneyval, se celebra al Principat del 13 al 16 de juliol. Cal destacar que la secretaria general del Moneyval està representada en el seminari pel seu màxim responsable, John Ringguth, acompanyat del seu equip tècnic i d’altres experts del camp legal i financer del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme.

Tal com van informar des del Govern la setmana passada, aquest seminari, de periodicitat anual, s’estructura en diferents mòduls de treball, que es desenvoluparan durant els cinc dies de formació.

Avui al vespre, el cap de l’executiu, Jaume Bartumeu, assistirà sopar que el Govern oferirà a les persones que participen en el seminari.

pdf3.jpg