Bartumeu avança la reunió amb els sindicats al dia 29

Autor: redacció
Font: bon dia
Publicat el: 21 de Juny de 2010

Molts militants del Partit Socialdemòcrata van anar ahir al migdia al Prat del Colat de la Massana per celebrar el desè aniversari de la formació gaudint d’una fideuà en una festa oberta a tota la ciutadania, malgrat que el temps va limitar la participació.

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va afirmar que divendres sí que hi va haver acord polític i que per desenvolupar l’oferiment que ell va fer aquest dilluns es dirigirà per escrit “a les forces sindicals de l’administració” per convocar una primera reunió. De fet, el cap de l’executiu té la intenció d’avançar les trobades, previstes inicialment per a mitjans del mes de juliol. Aquesta trobada tindrà lloc el 29 de juny, si Bartumeu no té cap compromís internacional.

Una altra de les qüestions de què va parlar Bartumeu va ser la reunió amb els comuns. Segons va indicar, a partir d’avui, dilluns, es dedicarà a organitzar una reunió entre les corporacions i l’executiu, que constituirà una cita prèvia a una trobada posterior en què també participaran els grups parlamentaris.

En darrer terme, i pel que fa a la celebració del desè aniversari, Bartumeu va destacar que el Partit Socialdemòcrata ha assumit amb el pas dels anys “més responsabilitats”, no només amb la ciutadania sinó també amb les institucions. Segons va detallar el primer secretari del partit, Ferran Goya, el PS ja compta amb uns quatre-cents afiliats, mentre que en el congrés constituent hi van participar només 64 persones.

pdf3.jpg