Bartumeu estudiarà el cas del Grup de Rescat Caní

Autor:
Font:
Publicat el: 27 de Setembre de 2007

bondia_miniatura.jpg

El cap del PS demana més documentació sobre el plec de bases

Marià Miño

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, es va trobar ahir amb els dos agents del Grup de Rescat Caní (GRC) que van denunciar públicament la invalidació d’un plec de bases per part del ministeri de Justícia i Interior, en una reunió en què també va estar present l’Associació de Bombers d’Andorra (ABA). 

El cap de l’oposició es va comprometre amb els afectats a estudiar l’assumpte i va demanar més documentació sobre el plec de bases i la contractació dels agents del GRC. En aquest sentit, un dels afectats va assegurar que intentarà aportar l’acord signat pel qual se li va concedir, en el moment de la contractació, el complement de responsabilitat afegida (CRA), per la dedicació suplementària que suposa l’ingrés al Grup de Rescat Caní.

El membre del GRC Carles Bertran es va mostrar satisfet de la reunió amb el cap de l’oposició i va comentar que “en aquests moments encara no ens pot dir res, ja que falta documentació, però ens ha assegurat que a partir de la setmana vinent mirarà el tema”.

El sindicat va tractar també la possibilitat apuntada pel Govern de canviar els torns de guàrdies i avui es reunirà amb el grup parlamentari CDA+Segle 21. Així mateix, l’ABA ja ha demanat una trobada amb els liberals i s’ha reunit recentment amb els Verds per tractar el tema de la reestructuració.

REUNIÓ AMB ELS COL·LEGIS

D’altra banda, el cap de l’oposició es va reunir també amb els representants del Consell de Col·legis Professionals, després que dijous passat el Consell General prengués en consideració la llei que ha de regular les professions liberals. Un cop superat el treball en comissions i el període d’esmenes, es podrà arribar a l’aprovació d’una llei que ha estat una reivindicació habitual dels diferents col·legis professionals.

pdf.jpg