Bartumeu coincidirà amb Montilla a la tradicional trobada socialista de Vilopriu

Autor:
Font:
Publicat el: 23 d'Agost de 2007

el Periodic

L’any passat, el líder de l’Alternativa ja es va trobar amb Maragall

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, coincidirà avui amb el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, en el marc de la tradicional trobada d’estiu que polítics socialistes que estiuegen a l’Empordà celebren a Vilopriu.

Així, el líder de l’Alternativa tindrà l’oportunitat de veure’s amb Montilla, que repetirà la cita ja que l’any passat hi va acudir en qualitat de candidat a la presidència de la Generalitat. En la trobada en qüestió, a banda del mateix Bartumeu hi va participar l’expresident del Govern català, Pasqual Maragall, que atesa la proximitat de les eleccions autonòmiques de llavors, va manifestar que la decisió de no presentar- se a la reelecció no significava la renúncia a un paper actiu, especialment en un projecte que considera vital, com ara la projecció dels socialisme català a escala europea i mediterrània.

A banda de Maragall, a la cita de Vilopriu hi van ser presents alguns consellers de la Generalitat, com és el cas de Joaquim Nadal, Antoni Castells i Montserrat Tura. A la vegada, la trobada del 2006 també va servir per iniciar una nova etapa de la plataforma ciutadana de debat, documentació i informació, Nou Cicle, encaminada a buscar una major activitat i implicació política, amb més empenta col·lectiva i «al servei del socialisme i de les esquerres», tal com afirmen en el portal web.

pdf.jpg