Amistat amb San Marino: Entrevista a Jaume BARTUMEU

Autor:
Font:
Publicat el: 4 d'Agost de 2007

2007-il-nuovo-titano-portada-imatge-petita.JPG Els socialdemòcrates andorrans fa anys que mantenim una estreta relació d’amistat amb els socialistes i progressistes de la República de San Marino. De fet, els companys del Partit Socialista de San Marino van “apadrinar” l’entrada dels andorrans a la Internacional Socialista, l’any 1999.

Ja sigui a l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa o bé a les trobades de la Internacional Socialista, els contactes han estat freqüents. Jaume BARTUMEU ha viatjat sovint a San Marino per assistir a diversos congressos dels nostres companys.

En el mes de febrer del 2005, fins i tot va adreçar unes paraules al Congrés d’unificació entre el “Partito dei Democratici” i el “Partito Socialista Sammarinese” que va donar origen a l’actual “Partito dei Socialisti e dei Democratici”.

Fruit d’aquestes bones relacions, la revista IL NUOVO TITANO, que publica el “Partito dei Socialisti e dei Democratici”, ha fet una entrevista a Jaume BARTUMEU per fer un seguiment de les relacions entre San Marino i Andorra.

2007-il-nuovo-titano-entrevista-imatge-petita.JPG Clicant a la imatge la trobareu, en llengua francesa, en la qual ha estat publicada.