Presentat un pla transversal del Ministeri de Joventut

Autor:
Font: el periòdic d'andorra
Publicat el: 21 d'Octubre de 2009

Al llarg d’ahir al matí va tenir lloc a l’edifici administratiu del Govern la primera trobada de la Comissió de Treball Interdepartamental de Polítiques de Joventut.

Aquest primer encontre va servir per posar sobre la taula i estudiar un document de l’anterior executiu elaborat el 2008 perquè els directors dels diferents departaments del ministeri en tinguessin constància i el puguin sotmetre a anàlisi, què podria ser interessant de fer i quins aspectes no són prioritaris. La trobada va comptar amb la presència del secretari d’Estat de Joventut i Esports, Manel Blasi, del secretari d’Estat d’Ensenyament Superior i Recerca, Joan Marc Miralles, del director del Departament de Formació Professional i Desenvolupament Tecnològic Educatiu, David Gálvez, de la coordinadora de Polítiques de Joventut, Judith Salazar i del director del Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística, Joan Sans.

Les conclusions d’aquest anàlisi hauran de ser presentar per part dels integrants de la Comissió d’ahir en el termini d’un mes, moment en que es podrà reprendre la segona trobada de la comissió.

pdf3.jpg